شامل حقوق اموال و مالکیت ، حقوق قراردادها ، مسؤولیت مدنی ، حقوق خانواده ، ارث و وصیت و …
شامل امور تعقیبی و دفاعی نزد دادسراهای عمومی و انقلاب ، دادگاه های کیفری یک و دو ، دیوان عالی کشور و …
شامل امور حقوقیِ بازرگانی داخلی و بین المللی، شرکت ها ، قراردادهای تجاری ، چک و اسناد تجاری در عرصه داخلی و بین المللی و …
شامل امور حقوقیِ بیمه و روابط کارگر و کارفرما نزد هیأت های تشخیص ، حل اختلاف و دیوان عدالت اداری
شامل کلیه امور مربوط به شرایط ازدواج، موانع ازدواج، مهریه و شرایط آن، طلاق، نفقه، حضانت و …
شامل کلیه امور ثبتی ، مشاوره ثبتی ، نقشه برداری و تشخیص حدود ثبتی ، تنظیم سند ، رفع تصرف ، خلع ید و …
معمولاً مسیر پرونده کیفری از طرح دعوی ( ثبت شکایت ) و پیگیری در دادسرا شروع و در صورت صدور رأی محکومیت، نهایتاً در اجرای احکام کیفری خاتمه مییابد.در میانه این راهِ پر فراز و نشیب، انواع دادگاه ها قرار دارند. از جمله دادگاه های کیفری یک و دو ، دادگاه تجدید نظر ، دیوان عالی کشور و دادگاه های کیفری تخصصی مانند دادگاه های نظامی و دادگاه های ویژه روحانیت.
طبیعی است که همه پرونده های کیفری منتهی به رأی محکومیت نشده و حتی بعضاً در همان مراحل ابتدایی مختومه شوند.مطابق قانون در کلیه پرونده ها ، در تمام مراجع قضایی و در تمام مراحل دادرسی، دسترسی به وکیل دادگستری از حقوق اساسی هر شخص است. به لحاظ قانونی اهمیت حضور وکیل در پرونده های کیفری به حدی است که در پرونده های سنگین و مهم، اجباراً باید برای متهم وکیل تعیین شود. حتی اگر توان مالی نداشته باشد، وکیل تسخیری تعیین می شود تا بدون دریافت حق الوکاله از متهم، از حقوق قانونی وی دفاع کند.
بر این اساس خدمات تخصصی در حقوق کیفری ، علاوه بر قبول وکالت در هر یک از مراجع قضایی مذکور و دفاع از هر یک از طرفین ( به عنوان وکیل شاکی یا وکیل متهم ) ، شامل مشاوره تخصصی ، تنظیم لایحه و شکوائیه در هر یک از مراحل مختلف رسیدگی در پرونده های کیفری نیز می گردد.
در دفتر وکالت و داوری علمی کلیه خدمات حقوق کیفری به صورت تخصصی ارائه می شوند.(راههای ارتباطی)
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.